misse

Som alltid är det lite sorgligt att lämna Sessan när jag åker tillbaka till Norge. Har dock köpt en porslinskatt på loppis som får följa med :) Har sedan tidigare en större hund liknande katten, den fick jag istället för en riktig hund en gång. Jag vill ju så otroligt gärna ha en hund (en riktig hund) men vet att jag egentligen inte kan binda mig eller har tillräckligt med tid på ett tag framöver.   

Jag visade Sessan min lilla katt och jag tycker hennes reaktion var ganska rolig. Hon ser riktigt sotis och förnärmad ut :)






Mjaoo

i resväskan

Nu har jag packat upp och detta är vad som följde med hem från Thailand. =)

Den virkade klänningen och skorna är nog det jag är mest nöjd med!


Bara för att det var så söta burkar...

shoes :)


en liten fotlänk...

Dessa små pulver påsarna köpte jag på en inhemsk marknad. Ansiktsmask, kroppsmask och skrubb i pulver som blandas ut med yoghurt eller juice. Helt naturliga och lite roliga att testa.


Smink från samma marknad :)

En fin solgul väska till sommaren.

mjuk rosa schal

en fjärilstavla

bikinisar



En strandväska med maritimt kartmönster :)

Ikväll är min sista käll i Gävle på ett tag. Imorgon går flyget till Norge. Det känns både roligt och lite tråkigt men det gör det ju alltid. Det ska nog bli bra allting, och ikväll blir det tjejmys med vin. Perfekt avslut på denna hemvändarsvängen :)


hemma

Nu är jag hemma och Sessan som har varit hos Sara ligger nu här bredvid och kurrar. Mysigt!
 Jag är väldigt nöjd med min och mammas resa. Vi hade det så härligt! Jag har fått en välbehövlig dos D-vitamin men även passat på att göra andra kurerande behandlingar. Jag började resan med en oblyg kropps skrubbning, huden blev så len och fick en perfekt grund för solbrännan. Sedan gjorde jag massa massage, fotbehandlingar, manikyr och pedikyr. Idag gjorde jag dessutom en nagelförstärkning som jag fått i födelsedagspresent av Sara, så jag känner mig lite som en ny människa :)

Jag hatar verkligen fula och hårda fötter. Så fina som de är nu har dem nog inte varit sedan jag var nyfödd ;)







Fiskbehandlingen som jag velat pröva länge var först riktigt läskig men efter en stund ganska angenäm :)




thailand

En liten hälsning från Thailand. Jag och mamma har varit här i snart två veckor och om ett par dagar åker vi hem. Vi har varit i Krabi, Ao Nang. En riktig sol och bad semester har vi haft. Så otroligt härligt! Vi behövde båda vila upp oss lite och det har vi verkligen gjort. Dagarna har vi spenderat på stranden och i vattnet på någon av de fina öarna här. Kvällarna har vi skämt bort oss med spabehandlingar och god mat. Känner mig som en ny människa och är väldigt osugen på att möta ett vintrigt Sverige. Har liksom intalat mig att det nästan är vår nu när jag kommer hem =)

Här kommer ett litet bildregn som jag  tycker samanfattar dessa två veckor ganska bra.

på en båt på väg till en vit strand och turkost vatten







ätit en del "iilse kliiim" :)


här kommer graciösa jag ;)



läst och legat och filurat en del medan jag smaskat i mig massa god frukt








ätit massa god mat,älskar ju dessa thaisoppor...Måste dock erkänna att någon pizza och lite McDonalds har slinkit ner också, är faktist lite less på thaimat nu ;)


På den här lilla båten har jag köpt de godaste pannkakorna med nutella på till frukost ett par gånger...

druckit massa mangoshakes!

Shoppat lite smatt och gott =)

ätit glassfondue! yummiyum =)


jag och mamma


Det var det, hinner kanske med en liten till update innan jag flyger hemåt :)

P.S av nagon anledning har jag varit tvungen att kopiera och klistra in varje å ä ö i texten. Det var valdigt frustrerande och tidskravande. Bara sa ni vet ;)

love & peace

C

ประเทศไทย

Nu lämnar jag Gävle och Sverige, det blir Thailand i två veckor =) Det ska bli såå härligt!
Tiden här hemma har varit så välbehövlig och rolig. Jag känner att jag verkligen fått bara vara hemma ett tag. Jag har hunnit ta igen en hel del förlorad tid med saknade fina tjejer. Underbart har det varit! Känner mig "påfylld" ;)

Efter Thailand åker jag tillbaka till Fredrikstad. Då har jag varit ledig i 6 veckor. Självklart ska det bli skönt att få komma in i rutiner med jobb och butiken igen men först ska jag se till att bli riktigt trött på sol, bad, mat och bokläsning. Hallelulja!!

Stolt över hur duktig jag varit på att packa. Bara sånt som man tycker om och som är skönt =)





Puss på er gullisar!

mer firande

Hej bloggen ;)

Dagarna här hemma rullar på. Jag sover förskräckligt länge och njuter av att inte jobba på typ en månad till. Lite långsamt blir det dock när vänner måste jobba på dagarna. Snart åker jag iväg på en liten solsemester och efter det längtar jag efter gamla och nya rutiner i F-stad :) Lite små planeringar inför våren börjar ta form också. Med det här milda vädret är det lätt att snabbt börja tänka på  härliga underbara våren!

Nyårsafton firades med dessa två fantastiska tokorna Sara och Emelie :) Efter tolvslaget slogs klackarna i taket på ett uteställe i stan. En lyckad afton!


den 2/1 fyllde Sara 25 år och vi firade med middag och bio. När jag skriver det här börjar jag tänka på hur vi lärde känna varandra och hur länge sedan det börjar bli. Det jag vill säga är nog att jag är så glad för allt vi har gjort tillsammans och hur många fina, roliga, sorgliga och knäppa minnen som jag har med den här tjejen, och fler blir det!! Jag blir så lätt sentimental, speciellt när jag är hemma och speciellt kring födelsedagar ;)

Grattis finis!!


Efter middagen anslöt Emelie och vi såg The girl with the dragon tattoo. Jag har läst böckerna och sett de svenska filmerna och trots det irriterande faktum att amerikaner inte kan se icke engelsktalande filmer med text så tycker jag den var helt ok.  Komiskt att de svenska namnen på personer, adresser etc skulle uttalas på svenska. Det lät inte alltid helt korrekt. Det var i vilket fall mysigt med bio!

RSS 2.0