flowerpower

Så kom sommaren!
Här har det varit strålande sol och varmt. Så varmt att man måste sova med öppet fönster för att inte klibba ihjäl och hellre sitta i skuggan än solen på en uteservering. Varmt, soligt och underbart. Jag har varit uppe extra tidigt de senaste dagarna. Strax före klockan sju har jag hoppat upp utan gnäll för att ta en morgonjogg och hinna med städning och ärenden innan butiksöppning. Väderomställningen blir ju extra påtaglig med tanke på att jag hade handskar och halsduk för ca en vecka sedan. Nog om vädret. Men visst är det underbart! Blir nog även ett litet premiärdopp i dagarna om det ska fortsätta så här =)

Jag har fyllt upp med blommor hemma! Det luktar så gott. Knyckte lite äppelkvistar här och där, svishade ner några syrener och finplockade lite smultronblommor. Sover och vaknar upp som en prinsessa i golukten.

















en fab helg

I helgen som var kom ju Sara och Malin och hälsade på mig. Det var verkligen efterlängtat och vi hade det jätte mysigt med massa prat, middag och två utekvällar. Fina, fina tjejerna som gör mig så tacksam. I regn och solsken. Nu hoppas jag dem kommer snart igen =)

Blommor och bubbel fick jag =)

haha..

Sara hade shoppat loss på taxfreen =)


På loppis!

Frukost! Grillade toastisar i våffeljärn är min specialitet =)









Middagslur på lördagen. Jag var tvungen att komma med kaffe och kaka på sängen för att få upp the ladies till en ny kväll ;)

Vå åt skaldjursfat på Mer...nam nam






love

RSS 2.0