juligt

Nu är jag äntligen frisk och mår bra igen! Idag fick jag gjort lite julfix som fått vänta i brist på ork och inspiration.
Utanför butiken har det blivit dekorerat med färgglada lampor och ljusslingor! Inne har det inte blivit så mycket mer än hyaciner och mossa nerstoppade lite överallt. Jag åker till Sverige den 16 december och håller butiken stängd i lite mer än en månad, fram till slutet på januari sisådär så jag tänker inte julpynta ihjäl mig =) Ja, jag tar mig en oförtjänt lång semester i januari! =)
 



8

Funderar på att köpa några flera ljusslingor, men det kanske blir lite väl vegas...=)



Observera att bilden visst togs innan jag ordnat med mossan ordentligt...Den ligger egentligen fint runt löken och inte så här slarvmajigt...

Hittade en ny modell med pepparkakshus. Har länge undrat varför det inte kan komma något mer att välja på än det vanliga lilla huset. Att baka en egen jätte stor borg med fyra runda torn och en drake med en stor port som man kan fälla ner över en vallgrav...ja, det ger jag nog bara upp tills jag blir pensionär...

Imorgon blir det "julbak", får man limma ihop det med Karlssons?? =) 

flunsan


Då har man åkt på influensa. Känner mig som en levande död, typ. Butikerna i stan har långöppet till 22:00 idag så jag hade tänk att ha det jag med, men jag orkade inte. Jag skulle ha hunnit med så himla mycket till den här dagen. Julpyntat ordentligt i butiken och bakat ett pepparkakshus!. Men nu har jag inte lust till någonting. Har liksom fått the blues också =(. När jag är sjuk brukar jag bli sugen på ostbågar, nästan bara när jag är sjuk. Nu mår jag så illa så jag nog aldrig kommer vilja äta ostbågar mer. Inbillar mig att jag hade varit ännu mer sjuk om jag inte hittat influensa medicin som jag köpte i USA. Inbillar mig att den är jätte farlig och effektiv och känner mig lite smygknarkig. Tror dock inte den innhåller så mycket effektivare grejer än antihistamin...


I Norge så finns det inte Marabou. Dom har en kopia som heter Freia och den smakar inte alls lika bra. Den smakar liksom inte choklad, mest smörigt och kakaomassigt. Får duga i krissituationer.




Har mest suttit och gungat och läst. När jag blir frisk blir det andra bullar!

fint

Så här fint blev det tillslut!! Frukostrbricka och sängbord, kanske till butik eller mig själv. Eller, kanske julklapp =)




helgpyssel

I helgen har jag pysslat lite. Den här alldeles underbara tapeten ur kollektionen "Un Bisou de mme Pitou" från Intrade  ska få pryda en bricka och ett sängbord. Det är inte helt klart ännu, lite lackering och fix så ska jag visa hur fint det blev =)
Det fanns så många fina färgställningar i samma tapetserie men tillslut fick det bli denna lite mer vinterfina i kalla grå/blå toner.







  

novemberfint











En liten titt in i butiken som har möblerats om och fått en del nya trevliga ting. Det får bli dagens ambition, nu ska jag gunga vidare här i min gungstol!

peace

RSS 2.0